Miksi?

Use this section to explain to potential students the value of your offering. Great copy shows your audience how their life might look after working with you. Start by identifying the problem you're solving. Next, present how their life will be different with the solution you’re providing. Finally, explain why you’re uniquely positioned to provide this solution.

Kurkista johdantokurssin teemoihin

Hyvinvoinnin jana

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Tunnetaidot

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Viestit tunteiden takana

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Stressi & Toleranssi

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Suhteen rakentamisen prosessi

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Tunnetaidot

Use this area to describe the image or provide supporting information.

Kiinnostuitko?

Tervetuloa mukaan johdantokurssille! Rekisteröidy avataksesi kurssin sisältö, videomateriaalit sekä kurssitehtävät! Alla olevasta linkistä pääset rekisteröitymään ja aloittamaan Sinun matkasi!

Matkaa rinnallasi kulkemassa

EASEL-työmuodon kehittäjänä ja EASEL Trainingin toimitusjohtajana vastaan ohjelmiemme ja palvelujemme laadusta. Valmentajana oma erityisvahvuuteni syntyy siitä, että teen töitä hyvin erilaisten asiakaskuntien kanssa ja monenlaisissa rooleissa. Tyypillisiä valmennustilauksiani ovat esimiesten ja työyhteisöjen vuorovaikutus- ja toimintakulttuurin kehittäminen organisaatiouudistuksissa, uuden vision mukaiseksi (VASU, OPS, LAPE), tai tukemaan henkilöstöjä meneillään olevissa muutoksissa (SOTE, maakuntauudistus). Muita usein toivottuja teemoja ovat haastavat tilanteet esimiestyössä, konfliktien sovittelu / sovitteluvalmiuksien nostaminen, alisuoriutumiseen tai huonoon käytökseen puuttuminen, työhyvinvoinnin suojaaminen muutoksissa ja vaativassa vuorovaikutustyössä, yhteistyön vahvistaminen eri tiimien ja yksiköiden välillä, muutosten ja organisaatiouudistusten synnyttämän stressin hallinta, sekä lasten haastavaan käyttäytymiseen puuttuminen. Keskeinen tavoitteeni sparrauksissa on aina myös juurruttaa yhdessä kehittämisen innostusta ja työkaluja työyhteisölle itselleen. Minulla on terveyden biokemistinä, ammatillisena opettajana, ryhmätyönohjaajana ja coachina, perhepsykoterapeuttina ja yrittäjänä eri rooleissani yhteensä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus niin vaativasta vuorovaikutustyöstä kuin sitä tukevasta valmentamisesta ja luennoimisesta Suomessa ja ulkomailla, päiväkodeista EU-komission esimiehiin Brysselissä. Teen psykoterapiaa ja lyhytterapeuttista työelämävalmennusta. Olen mukana myös Työturvallisuuskeskuksen YKT – valmentajatiimissä ja yksi kuntatyön kehittämisohjelman KUNTEKO2020 kilpailutetuista asiantuntijoista sekä mm. GreenCare Korkeakoulutuksen ohjausryhmässä. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Mari Louhi-Norppa

Matkaa rinnallasi kulkemassa

Matkaa rinnallasi kulkemassa

EASEL eri kentille

  • Oma elämä & Perhe

    Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides.Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides.

  • Työyhteisö

    Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides. Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides..

  • Esimiestyö

    Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides. Explain the value your additional content will bring to a student’s overall learning experience. Use this opportunity to sell potential students on the extra benefits your bonus material provides.

Kurssilaisten kokemuksia

“Sisällöiltään koulutus on ollut todella paljon laajempi kuin ennakoin. Se on sisältänyt valtaisan paketin teoriaa ja työkaluja, ohjauskeskusteluja sekä kokemuksellisia harjoituksia. En mitenkään osannut ennakoida sitä valtavaa muutosta, minkä koulutus minussa itsessäni on saanut aikaan. Muutos on koskettanut tapaani tuntea, ajatella ja toimia. Se on myös hionut arvojani, jotka koskevat luontoa, eläimiä sekä vuorovaikutusta ihmisten ja eläinten välillä.”

Psykologi

“EASEL antaa konkreettisia työkaluja ihmissuhdetyöhön, mutta se tarjoaa myös vahvan teoriapohjan psykologiaa ja sosiaalisen neurotieteen tutkimustietoa, jonka avulla ymmärrän nyt paremmin kokemuksiani arjessa. Teoria syvenee käyttöpääomaksi jo lähipäivissä, koska vaikuttaville kokemuksellisille harjoituksille ja mielenkiintoisille keskusteluille on pienessä ryhmässä aikaa. Keskustelujen teemat nousevat osallistujien kokemuksista ja kouluttajat huolehtivat siitä, että teoria ja työkalut linkittyvät niihin. Jokainen sparrataan rakentamaan EASELista oman näköistään ja sovellat oppimaasi omassa työssäsi.”

Kansainvälisen tiimin esimies

“Voin lämpimästi suositella EASEL – koulutusta asiantuntijalle tai esimiehelle, joka haluaa avartaa näkemyksiään ja toimintatapojaan omassa työssään ja saada työkaluja esimerkiksi haastavien tilanteiden käsittelyyn, hyvien työntekijöiden sitouttamiseen ja muiden motivoimiseen, sekä uudistusten ja toimintakulttuurin muutosten läpivientiin ja juurruttamiseen.”